Kattens Værn

Aalborg

Husk at du kan købe alt tilbehør, både mad, bakke, transportkasse, legetøj mv., til dit nye familiemedlem her hos os.

Hver gang du køber noget i vores “katte-butik”, så støtter du samtidig Kattens Værns utrættelige arbejde med kattene rundt om i Danmark.

BLOMST – UDEKAT
Køn: Hunkat
Alder: Juli 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden: Maj 2017
Kommer fra: Inspektør
Egner sig bedst til: Et roligt hjem

Blomst er fundet i en kolonihaveforening i Frederikshavn hvor det ikke har været muligt at lokalisere en ejer. Hun er stadigvæk  meget ny på internatet og ser stadigvæk tingene an i hendes eget tempo. Hun kan derfor godt være lidt nervøs i nogle situationer, men bliver hurtigt tryg hvis man hjælper hende på vej med en kærlig stemme og en masse kæl! Blomst er nemlig en meget kærlig kat der hellere end gerne vil nusses og kæles for.

SOLGT

MONS – UDEKAT
Køn: Hankat
Alder: Juli 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden: Maj 2017
Kommer fra: Inspektør
Egner sig bedst til: Alle

Mons kommer fra Struer, hvor der igennem flere år er blevet fodret katte af en beboer. Efter hendes død begyndte flere og flere katte at opsøge naboerne, heriblandt Mons. Mons er blevet indfanget af vores katteinspektør i en af naboernes have og har opholdt sig på intetnatet siden maj måned.

Mons er en rigtig dejlig hankat der elsker at slænge sig i en kurv eller på sin yndlingsplads ovenpå kradsetræet. Han var i sin første tid på internatet en smule nervøs, men er i den grad blødt op! Hans udseende er helt unikt med hans flotte chokolade farvede pels, og et par store tykke hankatte-kinder. Man skal ikke lade sig nare af hans lidt misfornøjet ansigts udtryk, da han under ingen omstændigheder er sur eller gvanen – tværtimod!  Han er meget elskværdig og glad for al den opmærksomhed han kan få.

ROBIN – UDEKAT
Køn: Hankat
Alder: Juli 2016 – Ungkat
Race: Norsk Skovkat, Korthåret
På internatet siden: Juni 2017
Kommer fra: Privat
Egner sig bedst til: Aktiv familie uden små børn

Robin kommer fra et privat hjem hvor den tidligere ejer desværre havde udvilket allergi. Hun fortæller at han var en meget legesyg og kælen kat. Han elskede at jagte ting der hoppede/er i luften. Han har tidligere gået udenfor i sele, men vi vuderer her på internatet at med hans energi niveau skal han have adgang til at komme ud frit og uden begrænsninger.

Robin er en meget smuk ung kat, men han er også en fræk kat. Bliver han understimuleret kan han finde på at lave drengestreger, så som at kradse i din sofa eller nappe. Han trænger stadigt til tider til en kærlig vejledning i hvad man må og ikke må, som kat i et privat hjem.

Vi ser ham bare som en ung knægt der skal have lov til at brænde noget krudt af, og overøses med kærlighed og leg.

Mangler dit hjem en selvstændig og legesyg fræk dreng? Så kunne Robin måske være noget for dig.

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

DIVA – UDEKAT
Køn: Hunkat
Alder: Januar 2015 – Voksen
Race: Huskat
På internatet siden: April 2017
Kommer fra: Privat
Egner sig bedst til: Et hjem uden andre katte
Beskrivelse: Smukke Diva lever til fulde op til sit navn. Hun er en fin dame og hun ved det! Hun elsker at sole sig i opmærksomhed og kærlighed fra sine menneskelige fans! Man må gerne kæle for hende, og hun er ikke nærig med kærlige hovedbump. Du kan se en video af hende HER

Ud over et kærligt sind, gemmer hun også på en stor lyst til leg! Her på internatet, er hun blevet meget glad for at få lov til at gå ude, og der kan gå timer hvor vi ikke ser hende. Dette sammenholdt med hendes generelle store lyst til leg gør, at vi tror hun sagtens vil kunne fange en mus eller to.

Men det der med at skulle dele pladsen med andre katte, er hun ikke synderlig fan af. Hun kan med nød og næppe gå med til at dele pladsen med de andre katte her på internatet, men i et fremtidigt hjem, skal hun leve som ene dronning.

Når det kommer til udseendet, er hun en virkelig lille fin og feminin pige. Hun har smukke striber holdt i varme gråbrune nuancer. Hertil følger et par særdeles smukke grønne øjne, og i det hele taget, er der lidt sydlandsk skønhed over hende.

Hun blev indleveret, da ejeren udviklede allergi overfor hende. Derfor er Diva nu på udkig efter et nyt og blivende hjem. Skal det være hos dig?

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

GERY – UDEKAT
Køn: Hankat
Alder: August 2013 – Voksen
Race: Huskat
På internatet siden: April 2017
Kommer fra: Privat
Egner sig bedst til: Et hjem uden småbørn
Beskrivelse: Gery er en umanerlig kærlig og snaksagelig dreng! Du kan se en video af ham HER

Gery har været på internate i nogle uger nu, og vi kan godt mærke at det hektiske internatsliv slet ikke er hans kop te. Han er en dreng der foretrækker det simple liv, uden alt for mange udskejelser. De mange nye mennesker og ikke mindst katte, som er her på internatet er bare slet ikke ham. Men selvom han ikke er vild med internatslivet, så må vi indrømme, at mange af os her på internatet, er ret vilde med hans selskab!

Han er en virkelig skøn og smuk dreng, både udenpå og indeni, og det kan være svært ikke at falde for denne dreng! Han er ret vokal, og måske især ved første møde, er det vigtigt at man hilser med et: “Hej”, før man går over til ham. Så svarer han som regel med et højt “maiv”, som vi er sikre på betyder “Hej” på kattesprog. Han er en lidt forsigtig dreng, som gerne lige have lov til at se én an først. Konkluderer han at du er ok, så må du godt få lov til at nusse ham under hagen. Ja, over det hele egentlig! Gery er nemlig en rigtig stor kælpepotte!

Han har et ret unikt udseende, der får tankerne hen på den østlige verdensdel. Det slanke ydre, og de lange hvide knurhår i ansigtet, giver ham et udseende der godt kunne minde lidt om dét af en sensei. Heldigvis er Gery på ingen måde streng som en sensei, han vil bare gerne sprede masser af hygge og kærlighed!

Tidligere ejer fortæller: ”Gery er meget adræt og springer let op på høje møbler. Han er dygtig til at åbne døre(både udad og indad). Er der steder han ikke må være, kan det anbefales at låse døren. Heldigvis har han aldrig givet sig i kast med yderdøren. Her venter han pænt på at man åbner for ham.
Noget af det bedste Gery ved, er at blive båret og kælet for. Han hænger gerne hen over en skulder og putter.

Gery vil gerne ud, men nyder også at sove længe indenfor. Han holder sig gerne tæt ved sine mennesker og helst i armen eller i skødet. Han er ikke vant til børn, og løber sin vej når der er små børn i nærheden. I det hele taget er han ikke super imponeret over gæster, så smutter han hellere i seng.”

Her er en unik dreng, der bærer på et meget mildt og utroligt kærligt sind! Vi er ikke et sekund i tvivl om at hans nye familie, bliver meget heldige og vil få en virkelig kærlig dreng, der giver sit hjerte 110% til sine mennesker. Så mangler dit hjem et lidt forsigtigt, men utroligt kærligt sludrechatol? Så kunne Gery måske være noget for dig.

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

MYNTE – UDEKAT
Køn: Hunkat
Alder: September 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden: Maj 2017
Kommer fra: Inspektør
Egner sig bedst til: Alle
Se et klip af hende HER
Beskrivelse: Mynte er en lille fin og meget kærlig tortie!

Hun blev fundet i Langå. Her havde en katteven observeret hende, et stykke tid i nabolaget. Da hun ikke virkede til at høre til, nogen steder, blev vi kontaktet. Vi tjekkede for chip og øremærke, men desværre havde hun ingen af delene.

Dog er vi ikke i tvivl om, at dette er en pige som er vant til mennesker. Selvom hun er meget kælen og kontaktsøgende, så er hun også ret forsigtig af sig. Om dette skyldes at hun lige er ankommet til internatet, eller er fordi hun bare er forsigtig af natur, kan vi ikke sige med sikkerhed. Når hun føler sig utryg, brummer hun som en stor og farlig hankat, dog uden at gøre mere. Det er faktisk lidt sødt at hun forsøger at lyde stor og farlig, når hun er så lille.

Trods sin usikkerhed, er hun meget kontaktsøgende. Hun føler sig mest tryg i sit bur, men stiller sig helt hen til kanten, ligeså snart man træder indenfor. Her står hun og ælter med poterne, imens hun kigger bedende på én, for at man skal komme hen og nusse for hende.

Så mangler dit hjem en lidt forsigtig, men meget kærlig pige? Så kunne Mynte måske være noget for dig.

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

COCO – UDEKAT
Køn: Hunkat
Alder: November 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden: Maj 2017
Kommer fra: Inspektør
Egner sig bedst til:
Se et klip af hende HER
Beskrivelse: Coco, er en lille gråstribet pige, der trods sin størrelse, gemmer på en ordentlig spinnemotor!

Hun blev indleveret sammen med Cia, og de to har indtil deres ankomst til internatet, holdt til i et sommerhusområdet nær Knebel.
Ifølge kattevennen som tog kontakt til os, var de to piger også født der. I deres første tid, var der en sommerhusejer, der sørgede for mad og vand. Men dag, flyttede denne, uden at sørge for de to kattes fremtid.
Derfor blev vi kontaktet, og nu er de to piger, klar til at komme videre.

Da vi formoder at de har levet det meste af deres liv, udenfor og uden megen nærkontakt med mennesker, vil både Coco og Cia, have brug for en familie, der har masser af tid og lyst til at arbejde videre med hende. Coco har dog på den korte tid, hun har været her, blomstret rigtig meget op.

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

CIA – UDEKAT
Køn: Hunkat
Alder: November 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden: Maj 2017
Kommer fra: Inspektør
Egner sig bedst til:
Se et klip af hende HER
Beskrivelse: Cia er en lille forsigtig, men bestemt pige.

Det der med blindt at kaste sig i armene på nye mennesker, er ikke noget hun bare lige gør. Hun er dog langsomt ved at indse, at det der med at blive nusset, slet ikke er så ringe endda!

Hun blev indleveret sammen med Coco, og de to har indtil deres ankomst til internatet, holdt til i et sommerhusområdet nær Knebel.
Ifølge kattevennen som tog kontakt til os, var de to piger også født der. I deres første tid, var der en sommerhusejer, der sørgede for mad og vand. Men dag, flyttede denne, uden at sørge for de to kattes fremtid.
Derfor blev vi kontaktet, og nu er de to piger, klar til at komme videre.

Da vi formoder at de har levet det meste af deres liv, udenfor og uden megen nærkontakt med mennesker, vil både Cia og Coco, have brug for en familie, der har masser af tid og lyst til at arbejde videre med hende. Cia er en pige hvis tillid, man skal arbejde for at vinde.

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

BIANCA – UDEKAT
Køn: Hunkat
Alder: Maj 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden: Maj 2017
Kommer fra: Privat
Egner sig bedst til: Alle
Se et klip af hende HER
Beskrivelse: Bianca minder mest om en lille skøn fræk trold! Hun har et forsigtigt pusseløjerligt sind, man ikke kan andet end at falde for!

Selvom hun har rundet et år, har vi faktisk kendt Bianca, siden hun var få dage gammel. Dengang kom hun ind sammen med sine søskende og mor, og vi sendte dem i pleje. Og da hun var gammel nok fandt vi også et hjem til hende.

Desværre var det ikke hendes blivende hjem, da naboen klagede over katten. Ejeren boede i et boligselskab, hvor katte skulle holdes i snor udendørs. Men da Bianca var meget glad for at være ud, var det svært at begrænse hendes til ture, til kun at være i snor. Derfor sandede ejeren, at hun ikke kunne have hende mere, og hun kontaktede os. Da Bianca er meget glad for at være udenfor, skal hun have denne mulighed i et fremtidigt hjem.
Bianca er ikke en kat man får lov til at overdynge med nus, lige med det samme. Nej, hun vil gerne lige se folk an. Men når hun smider genertheden, så afslører hun en enorm lyst til leg! Og faktisk er leg nok den bedste måde, at finde vej til Biancas tillid. Selvom man skal arbejde for hendes kærlighed, så er hun en pige, der absolut er indsatsen værd.

Selvom hun er meget legesyg, så er hun dog ikke begejstret for høje lyde og nye ting. Derfor egner hun sig bedst til et hjem uden en alt for hektisk hverdag. Men hun egner sig i dén grad til et hjem, der har lyst til en legesyg, kærlig og finurlig pige, der ikke bare kaster sin kærlighed på hvem som helst!

Bianca har de smukkeste ravgule øjne, der står i skarp kontrast til de sort-hvide farver hendes pels er.

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

SOLGT

OTTO – UDEKAT
Køn: Hankat
Alder: Marts 2014 – Voksen
Race: Huskat
På internatet siden: Februar 2017
Kommer fra: Privat
Egner sig bedst til: Et hjem uden småbørn
Beskrivelse: Lækre Otto er en nysgerrig, men lidt forsigtig dreng på 3 år. Her på internatet, er han meget nysgerrig efter at gå på opdagelse, og se hvad der er på den anden side af især lukkede døre. Du kan se en video af ham HER.

Fordi han er så nysgerrig en dreng, har han fået lov til at blive den nye receptionskat! Han synes det er enormt spændende at følge med i hverdagens trummerum, og selvom han ikke er en kat der slider lårene af os, så er han altid lige i nærheden. For Otto er der nemlig rigeligt med socialt samvær i, bare at være i samme rum. Når han bliver træt, kan man dog godt få lov til at nusse ham lidt under hagen.

Selvom han efterhånden har vænnet sig til receptionen, kan høje lyde og pludselige bevægelser stadig godt forskrække ham. Derfor egner Otto sig ikke til et hjem med småbørn.

Otto elsker legetøj som piver, og det oplever vi især, når han leger med sin yndlingspivemus, om morgenen! Her får den nogle ordentlige dask ude i løbegården, alt imens han dribler afsted med den som en anden Messi!

Han blev indleveret af en familie, som havde passet ham for nogle venner. Imens de passede Otto, kunne de godt mærke på ham, at han ikke var meget for selskab af familiens børn. Derfor glædede de sig til at Ottos egen familie kom hjem, så både han og de, kunne komme tilbage til hverdagen. Men da hans familie efter et par uger, skulle være kommet hjem fra ferie, var det som om at de havde glemt alt om Otto. Selvom der blev ringet til dem, gjorde det hverken fra eller til, og faktisk ville de slet ikke have ham hjem igen.

Dét kan vi virkelig ikke forstå, for han er virkelig en utrolig skøn dreng! Til sidst gav familien som passede ham op, og kontaktede os. Otto er en skøn dreng, med et mildt temperament. Han virker til at foretrække selskab fra mennesker der deler dette.

Mangler dit hjem en selvstændig og legesyg dreng? Så kunne Otto måske være noget for dig.

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

SOLGT

BANDIT – UDEKAT
Køn: Hankat
Alder: April 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden: Maj 2017
Kommer fra: Privat
Egner sig bedst til: Alle
Se et klip af ham HER
Beskrivelse: Lige da Bandit ankom til internatet, var der ikke megen Bandit over ham, og vi tænkte egentlig at navnet da ikke helt passede til denne forsigtige dreng. Men åh, hvor tog vi fejl!

Bandit er nemlig, som navnet antyder, lidt af en Bandit! Han er hér dér og alle vegne. Han er nysgerrig og vil gerne følge med i hvad vi laver. Han kan også rigtig godt lide at opholde sig i løbegården. Derfor skal han i et fremtidigt hjem, have muligheden for at komme ud.

Bandits oprindelige ejer stod i februar uden hjem og som en nødløsning, blev han og broderen indkvarteret i en kattepension.
Månederne gik, uden at ejeren kunne finde et nyt hjem til hende og kattene, og til sidst var der ikke flere penge til pensionsopholdet. Ejeren af kattepensionen, fik ejeren til at indse, at det bedste nok ville være at sørge for at drengene nu fik et nyt og blivende hjem. Og selvom ejeren holdt meget af sine drenge, så var deres blivende hjem, måske ikke det samme som hendes.
Derfor blev vi kontaktet og spurgt om vi ville hjælpe med at finde nye hjem til de to drenge.

Bandit er både legesyg, kærlig og nysgerrig dreng, so godt kan lide at have poterne med i alle hverdagens akitviteter. Skal han bo hos dig?

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

SOLGT

CAESAR – UDEKAT
Køn: Hankat
Alder: April 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden: Maj 2017
Kommer fra: Privat
Egner sig bedst til: Et kærligt hjem med masser af tålmodighed
Se et klip af ham HER
Beskrivelse: Caesar er en rigtig kælepotte! Men man skal gøre sig fortjent til hans bekendtskab. Og med tanke på hvad denne dreng, har været igennem det sidste par måneder, kan man godt at han er noget tilbageholden.

Caesars oprindelige ejer stod i februar uden hjem og som en nødløsning, blev han og broderen indkvarteret i en kattepension.
Månederne gik, uden at ejeren kunne finde et nyt hjem til hende og kattene, og til sidst var der ikke flere penge til pensionsopholdet. Ejeren af kattepensionen, fik ejeren til at indse, at det bedste nok ville være at sørge for at drengene nu fik et nyt og blivende hjem. Og selvom ejeren holdt meget af sine drenge, så var deres blivende hjem, måske ikke det samme som hendes.
Derfor blev vi kontaktet og spurgt om vi ville hjælpe med at finde nye hjem til de to drenge.

Der er ingen tvivl om at de sidste par måneders rundtur, har sat sig i Caesar. Han har brug for et umanerligt kærligt og blivende hjem, med en familie, der kan hjælpe ham med at genvinde kærlighed og tillid til mennesker.

Vi har set glimt af en rigtig god dreng. Men at få lov til at opleve meget mere, kan være svært på et internat, hvor dagen er hektisk og menneskene er mange.

Kunne dit hjem rumme en dreng, der har brug for masser af kærlighed(…og som helt sikker giver tifold igen!)? Så kunne Caesar måske være noget for dig.

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

PIXIE – INDEKAT

Køn: Hunkat
Alder: Februar 2011 – voksen
Race: Huskat
På internatet siden: Maj 2017
Kommer fra: Privat
Egner sig bedst til: Alle
Beskrivelse:  Pixie er en voksen smuk og mild kat i sin bedste alder, og de fleste killinge narrestreger er for længst udført. Hun har aldrig været lukket ud, så hun vil trives fint som 100% indekat.

Pixie er indleveret fra et privat hjem, hvor hun efter sammenførsel med to andre katte begyndte at udvise tegn på stress og mistrivsel. Her på internatet deler hun pt. rum med to store killinger, og det har indtil videre gået rigtig fint, men det optimale for Pixie ville være at få sit helt eget hjem, hvor hun er ene om at få den fulde opmærksomhed og kærlighed.

Kunne Pixie være din nye bedste ven?

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

GAIA – UDEKAT
Køn: Hunkat
Alder: Juni 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden: April 2017
Kommer fra: Inspektør
Egner sig bedst til: Et hjem med lyst til at arbejde med et forsigtigt sind
Beskrivelse: Gaia er en forsigtig, men meget kælen kat, der gemmer på masser af potentiale! Du kan se en video af hende HER

Gaia blev fundet i Skanderborg og indleveret af vores inspektør Jette. Lige da hun kom ind, var vi faktisk lidt i tvivl om hun var rigtig tam.

Men med tid og kærlighed, gjorde hun vores tvivl til skamme! Om end, hun stadig er en meget forsigtig og usikker pige, så er hun i dén grad en kælen og kærlig pige. Hun eeelsker lange stunder med nus og kæl! Og kan også godt lide at blive børstet, hvilket er heldigt, da hun en tyk og lidt pjusket pels.

Hun har kun været et par uger på internatet, og hun har det egentlig bedst med, bare at putte i sin transportkasse. Men vi har set hende bevæge sig nysgerrigt rundt. Og selvom det foregår med allerstørste forsigtighed, så kan vi se at hun gemmer på et nysgerrigt sind, med lyst til at udvikle sig.

Gaia har brug for et meget roligt hjem, hvor hverdagen er afslappet uden vilde udskejelser. Vi har her på internatet oplevet gode fremskridt, men hun har brug for at hendes nye hjem, har lyst til at arbejde mere med hende, for denne pige kan stadig udvikle sig.

Hvor meget hun med tiden vil udvikle sig, og hvor åben og social hun bliver, kan vi ikke sige med sikkerhed. Men i sin tid på internatet, har vi oplevet, hvordan hun på sin egen forsigtige måde, åbner sig op. Og er den rette familie indstillet på at arbejde intensivt med hende, tror vi at hun kan nå langt.

Mangler dit hjem en kærlig og forsigtig pige, med masser af potentiale? Så kunne Gaia måske være noget for dig.

 

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3
(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

Tabby – UDEKAT
Køn: Hunkat
Alder: Juni 2016 – Ungkat
Race: Huskat
På internatet siden:  Juni 2017
Kommer fra: Privat
Egner sig bedst til: Hjem med masser af kærlighed

Tabby er fundet i en baggård i Aalborgs øgadekvarter, hun holdt til i gården over flere uger, og en beboer fik hende fremlyst dog uden held. Derfor kontaktede hun os og bad om hjælp, og nu venter Tabby på det helt rigtige hjem.

Tabby er pga. hendes fortid nødt til at have adgang til at kommet ud, hun er en opsøgende kat, som elsker at nusse og hygge. Kig forbi og mød en dejlig kat.