Kattens Værn

Katteklinikken er blevet ”Cat Friendly Clinic”

Vi har modtaget vores fine certificering fra ”The Internationalt Society for Feline Medicine” (ISFM), den veterinære del af ”International Cat Care”. ISFM er en organisation, hvis formål er, at øge kattenes sundhed og velfærd i hele verden.

Personalet på Katteklinikken Kattens Værn har målrettet arbejdet med retningslinjerne for godkendelsen. Vi har en udnævnt en ”katte advokat”, der sørger for, at klinikken opfylder ISFM krav og som gerne besvarer dine spørgsmål.

Som godkendt ISFM kattevenlig klinik opretholder vi altid en høj standard og omsorg for katte. Det betyder, at;

  • vi kender katte og har gjort klinikken ekstra kattevenlig, for bedst at kunne tage hensyn til kattens behov i forbindelse med dyrlægebesøg.
  • vi tager hensyn til, at håndteringen af kattene sker med ro, tid og omsorg.
  • vi har viden, erfaring og udstyr til, at give din kat den rette behandling.
  • vi har opfyldt de forskellige krav for godkendelse.

Desuden tilbyder vi:

  • Venteværelse udelukkende til katte. Du kan tage katten op til dig – væk fra gulvet og du kan låne et tæppe til transportkassen, hvilket kan berolige din kat.
  • Indlæggelsesmulighed om dagen udelukkende for katte, bure af godkendt størrelse samt fokus på indretning og håndtering, der tilgodeser kattens behov.
  • Konsultationsrum udelukkende til katte, samt konsultationsvarighed på min. 20 minutter.
  • Adskilte operationslokaler udelukkende til katte.
  • Udstyr til kattevenlig undersøgelse, avanceret tandbehandling med røntgen mv.

 

Hvis du har spørgsmål til vores certificering eller ønsker at se, hvad klinikken har gjort for at blive ekstra kattevenlig, så kontakt gerne personalet.


Læs også

Mærk din kat

Landets mange internater får hvert år et stort antal af tamme katte ind, som er blevet fundet tilløbende i villakvarterer…

Læs mere

Ny direktør i Kattens Værn pr. 1. maj 2015

Nyhedsbrev fra bestyrelsen: Det glæder mig at kunne informere jer alle om, at bestyrelsen for Kattens Værn, på bestyrelsesmødet forud…

Læs mere


Mest læste

Velkommen til den nye hjemmeside

Efter en del år med det samme hjemmesidedesign, mente vi, at det var på tide med lidt fornyelse online, og…

Læs mere

Kattens Værn på DK4

Kattens Værn er blandt de medvirkende i DK4’s nye programserie "Det' Kattens Liv". Den første udsendelse kommer på mandag d.…

Læs mere