Kattens Værn

Donation ved bisættelser

Ved nogle bisættelser/begravelser ønsker enten pårørende eller afdøde, at man donerer til Kattens Værn i stedet for at give blomster. Ønsker man at gøre dette, skal man bruge nogle oplysninger fra os. Overførslen skal laves som en girokortindbetaling, og ikke en almindelig bankoverførsel.

 

Man skal bruge følgende oplysninger:

 

Girokortnummer: 01
Kontonummer: 1029800
Bemærkningsfelt: Skriv afdødes navn og måske en kort hilsen, så vi kan se hvem donationen omhandler. Hvis man ønsker at modtage et skattefradrag for donationen, så skal CPR-nummer også tilføjes (Kattens Værn er fritaget for gave- og boafgift, så beløb op til 15.000 kroner årligt er fradragsberettigede.

BEMÆRKHvis du ønsker at benytte dig af dit fradrag, skal du sende en mail til kv@kattens-vaern.dk med dit navn, adresse og CPR-nummer, eller ringe til os på 38 88 12 00, lokal 1).

 

Vi vil også meget gerne bede om at en pårørende sender os en mail på kv@kattens-vaern.dk og oplyser os om, at donationer er på vej, i hvis navn der doneres og om man ønsker at få en liste med gavegivernes navne, i tilfælde af, at man f.eks. ønsker at sende takkekort ud.


Du kan også støtte på andre måder