fbpx 33 tamme katte indfanget | Kattens værn

Ved et hus i Aalborg var 33 katte blevet for stor en mundfuld for en kvinde, som fik assistance af Kattens Værn

Vores katteinspektør Christian satte den store aktion i gang, og tog ud på matriklen for at hjælpe husejerne. Så mange katte samlet på et sted, var ikke længere en god oplevelse. Alle 33 katte var tamme og blev indfanget. Christian måtte tage værktøjskassen i brug, da en lille killing havde forvildet sig ind under en stor maskine i form af en høvl, og sad og peb fordi den ikke selv kunne komme ud. Christian måtte derfor skille hele høvlen ad, og køre alle de indfangede katte samlet til Kattens Værns internat i Aalborg. Her kunne vores dygtige personale tage sig af de mange katte, som havde brug for helbredsundersøgelser, pleje og pasning. 

En stor sag som denne sørgede for, at fylde Aalborg internat godt op. Vores medarbejdere har arbejdet på højtryk for at passe kattene, og ikke mindst tænke ekstra kreativt for at finde ejere og hjem til kattene. Det resulterede bl.a. i et åbenthus-arrangement, hvor mange familier kom og besøgte vores internat. Med stor succes blev kattene videreformidlet til nye hjem. Se tv-indslag og adoptionsfamilierne HER

Kattens Værn ønsker at sprede det vigtige budskab om at neutralisere sine katte. I denne sag er en klassisk problemstilling, at kattene i området har frit råderum til at formere sig ud af kontrol. Heldigvis er de 33 katte, som katteinspektør Christian har været ude for at redde, nu blevet neutraliseret.