fbpx Åbent hus hos Kattens Værn Aalborg | Kattens værn

Kattens Værn i Aalborg har holdt "Tøm internatet" for mange glade familier, der kunne gå hjem med et lille nyt familiemedlem.

Med stor succes inviterede teamet i Aalborg til "Tøm Internatet Dag". Eventet havde til formål, at skaffe masser af nye og rigtig kærlige hjem til de mange dejlige og kælne katte. De desværre alt for mange katte sad nemlig og ventede alt for længe, imens sommerferien har blomstret blandt danskerne.


Her kan du se lidt fra dagen hvor TV2 Nord kom og hilste på vores glade medarbejdere og kælne katte

Med stor tilfredshed kan Kattens Værn i Aalborg se tilbage på et arrangement, som resulterede i at 32 katte fik et nyt hjem! De kan nu se frem til et skønt katteliv i kærlige familie-rammer! Herudover har næsten 40 adoptionsparate familier skrevet sig op til en kat.

Her kan du se et par af de glade adoptions-familier og ikke mindst de dejlige katte, som kan se frem til et skønt katteliv!Tænker du på at adoptere en kat? I Kattens Værns APP kan du sætte en notifikation og få besked så snart en kat efter dine ønsker bliver klar til adoption. Se mere HER

Hvis du har lyst til at støtte Kattens Værn fast eller med et engangsbeløb, så bidrager du til, at vi kan hjælpe endnu flere katte afsted til et kærligt familieliv. Se mere HER