fbpx Aktuelle indsamlinger | Kattens værn

Aktuelle indsamlinger

 

Hos Kattens Værn indsamler vi løbende til projekter, der er sat i verden for at forbedre forholdene for landets katte. Vi samler bl.a. ind via SMS, Facebook og Instagram samt forskelligartede marketingkampagner. Vores indsamlinger kører løbende året rundt.

SMS (1919)
Mobilepay (477800)

Fundraising via telemarketing
Er du blevet ringet op fra af telefonnummer 54 40 46 44? Så har vi forsøgt at få fat i dig for at fortælle dig om Kattens Værn. Vi ringer også for at spørge om opbakning til vores arbejde for og med de vildtlevende og hjemløse katte i Danmark. 


Private bidrag er en vigtig del af Kattens Værns eksistensgrundlag, og de gør en kæmpe forskel for alle de vildtlevende og hjemløse katte, som vi hvert år hjælper. Uden den store støtte, ville vi ganske enkelt ikke kunne udføre vores arbejde og hjælpe både kattene men også de mange borgere, som landet over kontakter os for at få vores hjælp. 

Hvorfor har I ringet til mig?
Kattens Værn har ringet til dig for at fortælle om vores indsatser landet over. Vi spørger også om opbakning i form af støttemedlemskab, så vi kan hjælpe endnu flere vildtlevende og hjemløse katte i Danmark. Den støtte, som du og andre giver Kattens Værn, skaber langsigtet, økonomisk tryghed og stabilitet i vores arbejde. Din støtte kan betyde, at vi kan give endnu flere katte en ny chance i livet – det er derfor vi beder om din hjælp!

Vores erfaring er, at den personlige samtale omkring vores arbejde er et godt udgangspunkt for at skabe opbakning og støtte. I en samtale får vi muligheden for at fortælle om Kattens Værns arbejde, og du får mulighed for at stille spørgsmål om organisationen, vores arbejde samt til hvad dine penge går til. Vi synes, at det skaber en tryghed for både dig og os.Hvordan kan jeg vide, at det er Kattens Værn der har ringet?
Er du blevet ringet op af ovennævnte telefonnummer? Så kommer opkaldet fra vores mangeårige samarbejdspartner All Ears.

All Ears har siden 1995 forenet forretning og socialt ansvar. Gennem årene har de uddannet og beskæftiget omkring 200 personer med synshandicap inden for fundraising, marketing og kundeservice. Hvis du ringer op på nummeret, møder du en medarbejder eller en telefonsvarer, som bekræfter at opkaldet kommer fra Kattens Værn. 

Du er altid velkommen til at kontakte Kattens Værns administration og få bekræftet, at det er os, der har ringet til dig. Har du af andre årsager brug for at kontakte os vedrørende opkaldet, er du også meget velkommen. Send os en mail på kv@kattens-vaern.dk eller ring til os på tlf. 38 88 12 00 fra man-tor kl. 10.00-15.00 samt fredag kl. 10.00-14.00.

+ DERFOR BEDER VI OM DIT CPR NUMMER
For at kunne oprette en fast månedlig støtteaftale via Betalingsservice (NETS) skal vi bruge dit konto- og registreringsnummer samt CPR-nummer. Den billigste måde at støtte Kattens Værn på, er ved at oprette en betalingsserviceaftale. På den måde sparer Kattens Værn nemlig porto og administration, og dermed har vi flere midler til at hjælpe vildtlevende og hjemløse katte. 

For at vi kan oprette betalingsserviceaftalen med dig, beder vi om dit registrerings-og kontonummer. Så kan Betalingsservice se, hvilken konto støtten skal overføres fra. Bankoplysningerne kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Betalingsservice skal også bruge dit CPR-nummer, for at sikre at det er den rigtige konto, som pengene trækkes fra. Alle dine oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du vil kunne se beløb og dato for din betaling på din Betalingsserviceoversigt. 

+ PERSONLIGE OPLYSNINGER OG DIN SIKKERHED
Oplysninger om kontonummer og CPR-nummer givet i forbindelse med oprettelse af støttemedlemskab kan ikke misbruges. Skulle du ønske at stoppe dit medlemskab, kan du til en hver tid afmelde din støtte ved at kontakte din bank eller Kattens Værns administration.

+ OM SKATTEFRADRAG
Når du giver et bidrag til Kattens Værn, kan du få skattefradrag. Skattefradraget er højst 17.000 kr. i 2021. Hvis dit CPR- eller CVR-nummer er oplyst i forbindelse med en indbetaling, indberetter vi automatisk dit bidrag til SKAT. Hvis du har støttet Kattens Værn uden at oplyse dit CPR-eller CVR-nummer i forbindelse med indbetalingen og ønsker, at vi indberetter bidraget til SKAT, kan du sende dit navn samt CPR- eller CVR-nummer til os på kv@kattens-vaern.dk.

OBS! Et medlemskontingent kan du ikke trække fra i skat.