Mød Batman, Ungkat

Køn
Han
Alder
8. juli 2021
Miljø
Hus/havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For mere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Batman er kommet til os da han ikke længere trivedes med at være en lejlighedskat og havde brug for at få lidt græs under poterne. Der er ingen tvivl om at Batman har været højt elsket af tidligere ejer, der prioriterede hans velvære over eget ønske. Nu er det blevet vores fornemmeste opgave at finde Batmans nye hjem og familie.

Tidligere ejer fortæller:

"Batman har været hos mig siden han ramte de 12 uger. Han er en alle tiders familiekat. Han er super social, kærlig, sød og kælen - Han elsker alle mennesker og vil rigtig gerne være med over det hele (Både med på wc, i bad, i sengen, sofaen og når der laves mad). Batman skal have muligheden for at kunne blive introduceret for udelivet, da han nyder at være udenfor. Jeg har gået med ham i snor udendørs, og han er ikke til at drive indenfor igen.

Batman er (læs: MEGET) snaksagelig. Det skal man være forberedt på, og kunne leve med. Der er rigtig meget lyd på ham, både dag, men også til tider om natten, hvis han ikke kan finde jer..

Han kan være lidt en bøv - men fyldt med charme!

Jeg har aldrig oplevet Batman bide eller andet. I kæl på maven eller voldsomt kæleri (eller lidt for meget nus ved halen), så markere han med tænderne, gerne i armen - Og fortæller at det gider han ikke. Udover det, så kan man stortset gøre alt med ham."

Vi ser en nysgerrig og afbalanceret ung dreng, som har taget miljøskiftet flot - han er utrolig opsøgende og kærlig over for os og når vi kæler med ham drejer han gerne hele korpuset rundt så han kan få nusseriet ligeligt fordelt på hele kroppen. Han går fint med de andre katte på internatet og har en fest med at drille dem.