Mød Allie, Killing

Billede kommer snart
Allie har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hun
Alder
6. maj 2020
Miljø
Hus/havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For mere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Beskrivelse fra plejefamilien:
Allie er en smuk, lille bestemt dame, der ved, hvad hun vil. Hun er indbegrebet af en kat, forstået på den måde, at hun er helt sin egen. Hun bestemmer selv, hvornår og hvad der skal leges. Og om man må røre hende eller ej. 
 
Og så er der den anden side af Allie. Den side, hvor hun tonser lykkeligt af sted på lette poter og jagter tørfoder, som vi smider hen af stuegulvet. Den Allie der tackler sine brødre og vinder kampen om godbidden, selv om de er markant større end hende. Den Allie, som kaster sig ud i leg med den gladeste krog på halen. Og den Allie, som er lige ved at falde i søvn og giver sine plejemennesker den største gave: I må gerne nusse mig nu. 

Allie kommer fra et kuld, hvor killingerne har været meget fokuseret på hinanden – men hun er blevet meget mere tryg ved mennesker og accepterer også berøring i nogle situationer.
Vi har haft Allie i pleje i tre uger – og hun har rykket sig helt vildt på den tid. Men hun er lidt sky af natur og bør nok adopteres af en familie, der har erfaring med katte og ikke har helt små  børn. Hun er stadig bange for fødder, der går for hurtigt i nærheden af hende, og hun kan ikke lide at blive løftet.

Der er ingen tvivl om, at hun med kærlighed, tålmodighed og omsorg bliver et helt fantastisk medlem af sin nye familie – især hvis hun selv får lov at bestemme tempoet. Og når man først knækker koden til Allie – så har man en ven for livet. Hun trives fint med andre katte og har haft meget stor trøst og hjælp af sin voksne plejefamilie-kat.

Allie er 100 procent renlig, vasker sig ofte og flot, og kan bruge forskelligt slags kattegrus. Hun spiser fint med tørfoder, men elsker vådfoder.