Mød Andie, Killing

Andie har allerede fundet et godt hjem
Køn
Han
Alder
6. maj 2020
Miljø
Hus/havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For mere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Beskrivelse fra plejefamilien:
Alle elsker Andie. Han er en stor, lidt uglet charmetrold, som elsker al leg – men som også nogen gange ligesom har et udfald og har brug for at tænke sig om. Midt i leg kan han godt finde på at trække sig lidt og så sidde og kigge et par minutter – for dernæst at give den gas igen. Han har verdens sødeste lidt bekymrede ansigtsudtryk, der ser ud som om, han prøver at regne noget ud.   
 
Andie kommer fra et kuld, hvor killingerne har været meget fokuseret på hinanden – men han er blevet 100 procent tryg ved mennesker, også børn, og er midt i en meget succesfuld nussetræning. Han har også fundet ud af, at det er skønt at ligge ovenpå eller ved siden af menneskers ben og han elsker at blive kælet, mens han sover. Ingen tvivl om, at han bliver en rigtig kælekat.  Men han er fortsat lidt bekymret for fødder, der går for hurtigt i nærheden af ham.
Dem, der kommer til at bo sammen med Andie, er virkelig heldige. Han har alle tegn på at blive en god, varm og loyal kat – som man lige en gang imellem skal give lidt ekstra kærlighed og omsorg. Og det kan man slet ikke lade være med. 
 
Andie er 100 procent renlig, vasker sig ofte og flot, og kan bruge forskelligt slags kattegrus. Han spiser fint med tørfoder, men elsker vådfoder.