Fejlmeddelelse

Mød Bettemis, Killing

Bettemis har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hunkat
Alder
2. februar 2019
Miljø
Lejligheds-/Indekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For yderligere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Beskrivelse fra plejefamilie: Bettemis er bare lille og dejlig.

Hun er utroligt nærværende og nuttet. Hun kan også sagtens være vild og legende (elsker tunneller og huler), men for det meste lister hun rundt og sætter sig tæt på, for at betragte dig og verden.

Hun kan rigtig godt lide børn og vil gerne være med i legen. At trille med små bløde bolde og lege the-selskab er tit lige så fint for Bettemis, som vilde junglelege.

Hun vil gerne bæres rundt på, og er allerbedste ven med den der fodrer hende vådkost – og er selvfølgelig renlig, som en prinsesse.

Kommentar fra internatet: Bettemis er kommet ind fra en stor dyreværnssag, hvor tidligere ejer har haft mange katte, der var utilsete af dyrlæge, og derfor havde udviklet et hav af sygdomme og infektioner, nogle af dem kroniske.
Bettemis havde ved ankomst til Kattens Værn øremider og slem øjenbetændelse, samt Calicivirus (løbende næse og sår på tungen).
Hun er nu færdigbehandlet og klar til adoption. Men da hun med stor sandsynlighed er blevet kronisk smittebærer af Calicivirus, kan det ikke udelukkes, at virus kan blusse op igen i perioder med stress, f.eks. ved skift til nyt hjem.
Er der andre katte i husholdningen er det derfor meget vigtigt, at de er vaccineret mod Calicivirus, Herpesvirus og Chlamydia.
Bettemis er også lidt mælket i farven på det ene øje. Dette er en eftervirkning af øjenbetændelsen, og er uden gener for hende.