Fejlmeddelelse

Mød Diablo, Voksen

Diablo har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hankat
Alder
1. april 2017
Miljø
Hus & Havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Aalborg

For yderligere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Diablo har været tilløber i Herning, hvorefter han blev bragt på internatet af vores inspektør. Den unge dreng har fået sit navn, da han ved ankomst virkede til at være vild og med et stort temperament. Det var dog tydeligt efter bare en dag, at han ikke ville nogen noget ondt.

Diablo havde aldrig været i menneskehænder, før han ankom til internatet, og havde derfor ikke etableret en grundlæggende tillid til os. Han var utryg på internatet, men i dag ser vi en helt anden kat end dengang han først kom hertil.

Vi oplever dag for dag, at Diablo bliver bedre og bedre til at omgås mennesker, og i dag opsøger han selv selskab og løber ikke længere, når vi vil snakke med ham.


Han nåede på internatet at få en ven, som kort tid efter blev solgt. Diablo er igen igang med at skabe venskaber med de andre katte i sit rum, og kunne på baggrund af sin udviste adfærd overfor andre katte måske også være en ny ven til din nuværende kat. Han udviser nemlig rigtig meget interesse i de andre katte, også selvom de ikke altid gider ham. Det slår ham bestemt ikke ud, og det er skønt at se, at han den dag i dag opsøger selskab fra alle sider af.

Diablo er en smuk ung kat, som til tider kan virke lidt niav med sin kærlighed til alle væsner. Vi er sikre på, at han bliver en rigtig god musefanger, så er du på udkig efter en skøn musefanger, så kom ud på internatet og mød ham.