Fejlmeddelelse

Mød Diablo, Voksen

Køn
Hankat
Alder
1. april 2017
Miljø
Hus & Havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Aalborg

For yderligere information ring venligst på

38881200

(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

Beskrivelse

Diablo har været tilløber i Herning, hvorefter han blev bragt på internatet af vores inspektør. Den unge dreng har fået sit navn, da han ved ankomst virkede til at være vild og med et stort temperament. Det var dog tydeligt efter bare en dag, at han ikke ville nogen noget ondt. Diablo har aldrig været i menneskehænder før, og har derfor på nuværende tidspunkt ikke etableret en grundlæggende tillid til os. I praksis betyder det, at han er usikker i vores selskab og trækker sig, hvis han ikke er sikker på, om vi vil ham det godt.

Selvom der ligger et stykke arbejde forud for den perfekte kat, så er der ingen tvivl om, at potentialet er her, da vi oplever en nysgerrig dreng, som trods sin skeptisk overfor mennesker udviser fin adfærd overfor de andre katte i rummet.

Vi oplever dag for dag, at Diablo bliver bedre og bedre til at omgås mennesker, så vi er ikke i tvivl om, at det med lidt arbejde nok skal komme en rigtig god kat ud af ham.
Han nåede på internatet at få en ven, som nu er blevet solgt. Diablo kunne på baggrund af sin udviste adfærd overfor andre katte måske også være en ny ven til din nuværende kat. 

Diablo er en smuk ung kat, som hver dag udvikler sig, og som søger et hjem, der vil være med til at fortsætte den udvikling.