Mød Gustav, Voksen

Gustav har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hankat
Alder
1. december 2017
Miljø
Lejligheds/Indekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For mere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Beskrivelse fra tidligere hjem:

Gustav er en nysgerrig og energisk kat. Han elsker at lege, og når han lige har spist og er glad løber han typisk et par gange rundt i lejligheden. Gustav er kærlig, og elsker at blive nusset under hagen og kinderne. Aer man ham på maven ser han det som en leg og kan godt bide. Men det er blot en leg, og holder man sin hånd stille stopper han med det samme.

Gustav kan godt lide mad, men overspiser ikke. Han er slank og venter typisk med at spise til når han er alene med maden og får sin ro.

Sidder man i sofaen, kommer han hen, og vil gerne ligge på højre side af en og få meget stille hovedmassage, det elsker han.

Finder han vand i bruseren eller lignende foretrækker han at drikke der engang imellem, også selvom man lige har stillet frisk vand til ham i sin vandskål.

Maden han foretrækker er tørfoder, men han kan også godt lide kattemad fra en dåse. Det skal dog være af høj kvalitet, ellers slikker han blot gelé af maden og lader stumperne ligge.

Gustav skal fodres med jævne mellemrum eller i foderaktivering, da han godt kan finde på at sluge maden for hurtigt.

Gustav har brug for et sted at gemme sig en gang imellem.  Ellers kan han også flade sig helt ud på gulvet og tage sig en lur når han er tryg, og det er han for det meste.

 

Her på internatet er han lidt forsigtig og syntes ikke at det er det fedeste, men tør stille og roligt op.