Mød Missy, Ungkat

Missy har allerede fundet et godt hjem
Køn
Han
Alder
1. august 2019
Miljø
Hus/havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For mere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Beskrivelse fra tidligere ejer:
Missi er en kastreret hankat på 1 år. Missi er en meget social, kærlig og kælen kat.
Den vil helst være sammen med nogen hele dagen lang. Det har indtil for nylig ikke været et problem, da den har levet sammen med sin bror pjuske, men for 3 måneder siden forsvandt pjuske og Missi har savnet det selskab lige siden.
Vi er ikke hjemme i hverdagen og foretrækker ikke at sove med katten, så Missi miav'er en del fordi den gerne vil have selskab. Det er nu blevet for meget for os. Om aftenen hvor vi er hjemme og har tid til Missi er den meget kælen og ligger med os i sofaen. Missi ligger gerne oven på en og spinder, og slikker også tit ens hænder.
Missi er vant til at kunne gå ud og ind som han vil, da vi har kattelem. Missi besørger udendørs og ikke længere i kattebakken.
Missi er normalt sky over for fremmede, men vender sig hurtigt til nye mennesker, fx familie som ofte kommer på besøg.

Her på internatet ser vi den skønneste dreng! Han kommer som den første og hilser på, når man træder ind af døren. Missy er derudover en meget social kat, som elsker andre katte. Han er især blevet ret gode venner med Quincy, som han giver kælne hovedstød til. Missy ville helt sikkert blive glad for, at få en anden venlig kat som ven i den nye familie.