Fejlmeddelelse

Mød Plet, Voksen

Plet har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hunkat
Alder
1. juli 2013
Miljø
Hus- & Havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For yderligere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Plejefamilie siger: Plet er en sød og dejlig kat. Hun er meget selskabelig og er ofte der hvor vi er. Men hun er også en puttegøj, så hvis hun finder sig et lille hulested eller en god krog i sengen, så kan hun også sagtens ligge der i mange timer.

Samtidigt elsker hun også at ligge i sofaen med en, somme tider lidt på en også. Hun er meget legesyg og alt med fjer er et kæmpe hit! Hun er ganske kælen, og virker ikke til at have nogle ”kildne” steder. Alt nus virker til at falde i ganske god jord. Hun siger ikke noget til at man bærer på hende, og generelt er hun meget easy going.

Hun skal lige se fremmede mennesker an, men bliver egentlig ret hurtigt tryg ved nye mennesker. Små børn er ikke hendes favoritter, der gemmer hun sig et stille sted, hvor hun kan iagtage dem lidt på afstand.

Plet fortrækker grus i sin kattebakke, og har tendens til at smide om sig med gruset. Hun graver meget i kattebakken, så en kattebakke med sider vil nok være at fortrække.

Plet siger generelt ikke så meget og er en rigtig hyggelig kat, når hun først er faldet til. Plet kan godt finde på at gå på bordene, så man skal ikke have noget spiseligt stående fremme.