Fejlmeddelelse

Mød Ulvar, Voksen

Ulvar har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hankat
Alder
1. juni 2013
Miljø
Hus- & Havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For yderligere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Ulvar er en rigtig sød og social dreng. Han er rolig, magelig og elsker kæl og nus. Selv om han er en ældre herre, kan han stadig bruge meget tid på at lege, (se på det lille filmklip). Han venter bare på sit forevige hjem, hvor han enten har det hele for sig selv eller skal dele det med en anden sød kat, som han gerne gør.
 

Ulvar er kommet ind på Kattens Værn fra en stor dyreværnssag, hvor tidligere ejer har haft mange katte som er gået sammen uden dyrlæge tilsyn, hvilket har betydet, de ikke har været vaccineret. Det har resulteret i, at næsten alle kattene har fået en kronisk infektion med diverse virus.

Hos de fleste katte fandtes der øremider, øjenbetændelse og kløe på trods af de ikke havde lopper eller hudforandringer. Kløen skyldes med stor sandsynlighed stess af at være samlet så mange katte på et lille  sted.

Ved undersøgelse af Ulvar ses der øjenbetændelse, som højest sandsynligt skyldes et af de virus om kattene var inficeret med. Det blev behandlet af flere omgange. Det kan ikke udelukkes, at Ulvar ikke står med en kronisk infektion som fra tid til anden godt kan dukke op især i forbindelse med stress, f.eks. ved skift til et nyt hjem. Fordi han er så god en kat og fordi øjenbetændelsen kan behandles, vurderes det, at han godt kan formidles. Desuden er der stor sandsynlighed for at det falder til ro, når stressen forsvinder og han falder godt til i det nye hjem.

Skal han ud til at nyt hjem med andre katte er det vigtigt at de ar vaccineret mod Calicivirus, Herpesvirus og Chlamydia.