Fejlmeddelelse

Mød Vega, Voksen

Vega har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hunkat
Alder
1. juli 2016
Miljø
Hus- & Havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Aalborg

For yderligere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Vega er fundet sammen med sine tre killinger ved en ejendom, hvor finder havde været på ferie og fandt dem bosat i haven, da de kom hjem. Desværre var der ingen i nabolaget, som kendte til hende, og derfor blev hun indleveret på internatet sammen med killingerne. 
De kom derefter i pleje,  hvor de nu er retur og klar til at komme ud i deres nye hjem.

I tiden hos plejefamilien har Vega haft tid til at skrive lidt tekst om sig selv : 

Jeg har været missemor til de sødeste tre killinger, men nu vil jeg rigtig gerne være i fokus! Men jeg vil ALTID sætte dig først og byde dig velkommen, hver gang du kommer ind ad døren. Jeg elsker at blive nusset og kysset overalt på min pelsede krop. Løft mig op, og jeg er det største hængetræ du nogensinde vil møde. 

Hvis du synes at der er lidt stille i dit hjem, så frygt ej! For jeg er en rigtig sludrechatol, og jeg vil elske at have lange samtaler med dig over "en kop nus". Jeg har det okay med andre små dyr - jeg er f.eks. blevet venner med en sød kanin! Men jeg er altså ikke så god med større dyr, som f.eks. hunde. Jeg tror faktisk at jeg ville have det bedst som bare "mig og min menneskefamilie". Jeg elsker mad, men har dog fået at vide at jeg altså skal holde lidt igen, hvis jeg skal holde den slankelinje.

Ønsker du lære Vega bedre at kende, så kig ud på internatet og mød hende.