Fejlmeddelelse

Mød Vitus, Killing

Køn
Hankat
Alder
18. maj 2018
Miljø
Hus & Havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Aalborg

For yderligere information ring venligst på

38881200

(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

Beskrivelse

Vitus er fundet i et sommerhusområde, hvor der ingen mor var i nærheden, og derfor kom han til internatet. Han er nu kommet tilbage fra sin plejefamilie, og er klar til at finde sit nye hjem.

Plejefamilien beskriver ham, som en meget legesyg killing i dagtimerne, og som en stor hyggetrold om aftenen. På baggrund af sit energiniveau, så skal Vitus have mulighed for at komme ud hos sin nye familie.

De beskriver ham også som en nysgerrig killing, der dog nemt bliver forstrækket. Det samme har vi oplevet på internatet, hvor Vitus lige er kommet retur og er ved at finde sin plads blandt de andre killinger og nye lyde, som internatslivet bringer med sig. Han har derfor også gemt sig lidt, men vi er sikre på, at han med tid og lidt arbejde nok skal blive både en god musefanger og dejlig kat.

Vitus har på internatet udvist sutteadfærd, hvilket skaber tryghed for ham, men dette skal man være klar over, hvis man vælger at købe ham. Der er ingen sundshedmæssige problemer med denne adfærd, og det skyldes blot, at Vitus er rejst fra sin mor for tidligt. Sutteadfærden kan ses i videoen. Vi anbefaler fra internatets side af, at man ikke opfordre til denne adfærd.

Plejefamilien har lært Vitus at komme, når man fløjter, så er du på udkig efter en kat, der på sigt kan blive en god musefanger, og som allerede kan et trick, så kig ud på internatet og mød ham.