Lucca

Labre Lucca med de smukkeste øjne
hus-/havekat

INTERNAT

brøndby

HVIS DU VIL VIDE MERE OM KATTEN:
Ring 38 88 12 00, tryk 2 og vælg ovenstående internat
- alle hverdage ml 10:00 - 12:00

hankat

Kattens fødselsdag:

01-10-2021

Beskrivelse af katten:

Lucca er kommet ind via en en af vores inspektører og kommer fra en større sag, hvor tingene var vokset dem over hovedet, mange katte var tidligere blevet mærket og neutraliseret, men flere var kommet til og var med tiden blevet til et større hold.

Han er en forsigtig kat som stadig lige skal vænne sig til den nye tilværelse her på internatet og elsker trygheden i at ligge inde i sin hule.
Lucca er endnu ikke modig nok til at komme hoppede i armene på os, men så snart han lige føler sig tryg er han rigtig kælen.
Han søger et roligt og kærligt hjem hvor han kan få den tid og ro som han har brug for.

Opdatering:
Lucca er internatets modigste bangebuks – og med det mener vi at han rigtig gerne vil os mennesker, men det er os, der skal tage det første skridt og byde op til dans. Når man møder Lucca finder man ham som regel liggende oppe på burene, så han i en god højde har overblik over det hele, så der er ikke anden udvej end at balancere på elefantfoden og komme op på niveau til ham. Når man først har taget den første kontakt med ham, og han fatter tillid til dig, ynder han gerne at ligge og ælte ud i luften og rulle rundt så vi ser hans flotte mave – han kan godt nusses på maven, men alt med måde bevares.
Et lille pro tip fra os på internatet: Lucca har en forkærlighed for det italienske sprog, da han tidligere har opholdt sig ved en italiensk mand. Så har man støvet nogle italienske gloser af inden man kommer, så får man en lille stjerne i hans øjne. Jo jo, man er vel en speciel kat.

    Facebook
    Email