fbpx Malcolm | Kattens værn

Mød Malcolm, Voksen

Køn
Han
Alder
1. september 2016
Miljø
Hus/havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For mere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse


Beskrivelse fra plejefamilien:
 

Malcolm var hurtig til at falde til, og efter få timer hoppede han selv op i sofaen til os, og puttede sig tæt op ad os. Han er god til nye mennesker, og kom alle vores gæster nysgerrigt i møde. 
Han er en rigtig kælepot, der nyder at blive nusset. Sommetider vil han også gerne lege, og han er god til at stoppe inden det bliver for vildt, eller når man selv siger fra. Han har desuden brugt sit kradsetræ meget flittigt. 

Malcolm har et stort hjerte for mad. Han kunne finde på at hoppe op på spisebordet, når vi begyndte at spise, eller op i håndvasken for at se, om han kunne finde nogle rester fra vores brugte service - naturligvis kun, når man ikke havde et vågent øje på ham - og kun når han kunne lugte mad. 
Så snart vi var til stede, vidste han godt, at han ikke skulle, og sad/lå ofte blot på en stol ved siden af, mens vi spiste. Så det er helt sikkert noget, han blot skal lære. 

Han er en snaksaglig og nysgerrig kat, der har vist stor interesse for at komme udendørs. Han elsker at sidde foran vinduerne, kigge ud og snakke med fuglene. 

Malcolm er verdens dejligste og kærligste kat, og havde vi haft de rette omstændigheder, havde vi helt sikkert tilbudt/ønsket at beholde ham selv! 


Her på internatet oplever vi en kat, som snart trænger til et hjem, hvor han kan blive stimuleret og komme ud og nyde det frie liv. Han keder sig og kan finde på at nappe lidt for at få opmærksomhed. Men ellers en sjov og dejlig dreng! 
Malcolm er ikke vild med andre katte, så han søger et sted, hvor han kan være centrum.