fbpx Mød PR- & SoMe Manager Kathrine | Kattens værn
Det dejligste job
"At kombinere en passion for sit marketingfag og sin store kærlighed til dyr (ikke mindst katte) er virkelig et kæmpe privilegium." fortæller Kathrine

Kathrine har brugt mange år på at dygtiggøre sig inden for de adskillige discipliner, som findes i marketingfaget. Det har til tider været en lang vandring i virksomheder med produkter, som måske ikke altid har vakt den største livsgnist i hverdagen. "Passionen for marketingpalettens mange, spændende facetter har nu heldigvis givet mig en bred profil, så jeg er klædt ordentligt på til at varetage de mange forskelligartede opgaver som en rigtig marketingafdeling påkræver. At kombinere dette i kampen for kattenes levevilkår og rettigheder er en drøm der bliver til virkelighed.” siger hun.

”Jeg vil ikke bytte dette job for noget,” siger hun. ”Jeg glæder mig til de mange år der venter mig i stillingen. Kattens Værn er en vækstende dyreværnsorganisation under stor udvikling, og med mange spændende eventyr i vente!”.


Kathrine kan ikke undgå, at knytte et lille bånd til et par af internatets katte indimellem. Her ses hun med yndlingskatten Trine.