fbpx Veterinærsygeplejerske hos Kattens Værn | Sara fortæller om arbejdet med katteHer kan du læse om Saras arbejde som veterinærsygeplejerske. Sara har specifikt valgt at arbejde med katte, som hun har en særlig forkærlighed for.


Hvor længe har du været hos Kattens Værn?
"
Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske og har været hos Kattens Værn i 2,5 år. Jeg elsker det! Jeg har drømt om at arbejde på internat siden jeg første gang satte mine ben på et internat som frivillig i 2004."

Hvorfor søgte du arbejde hos KV?
"Jeg er udpræget kattemenneske og har altid været det. Det skønt dyr, som har så mange ting at byde på som levende væsen.

Katte kan godt være rigtig svære og usamarbejdsvillige, når man møder dem på et stressende dyrehospital. Det giver nogle knubs indimellem. Langt de fleste af mine medstuderende var hunde- og hesteinteresserede, men jeg har altid gerne villet gøre det bedre for kattene. Det er også katte der oftest bliver svigtet og behandlet elendigt, derfor giver det rigtig god mening for mig at bruge min tid her. Der er masser vi kan tage fat på, og vi udvikler internatet hele tiden."    

Hvad kan du bedst lide ved dit job?
"Kattene selvfølgelig - og også menneskerne. Vi ligger centralt i Aalborg, og vi møder så mange spændende og søde mennesker, som deler vores kærlighed til kattene. Vi kan rigtigt godt lide den stemning og det community der er her. Vi har rigtig mange frivillige og plejefamilier, som er fuldstændig uundværlige for os. Vi har også rigtig mange lokale som bare møder op og støtter os, når vi holder arrangementer."

Hvad kan du mindst lide ved dit job?
"Når vi får syge katte ind, som ikke klarer sig. Det kan godt give et stik i hjertet."

Vil du læse mere om katte? Vi har samlet en masse spændende artikler, som vores uddannede personale har forfattet. Se mere her: FAGLIGE ARTIKLER OM KATTE