Nyhedsside top med SoMe-ikoner

Følg med i de seneste nyheder her

Du kan også følge med på de sociale medier:
     
 
30. maj 2022

Fredag den 27. maj blev en virkelig særlig dag for Kattens Værn, da vi endelig kunne åbne vores nye internat i Billund.

28. marts 2022


D. 28. marts er ”Respekter din kat-dag”. I den anledning vil vi fortælle lidt om, hvor vigtigt det er at respektere din kats adfærdsmæssige behov.

1. februar 2022


Ozzys kastration var en speciel en af slagsen, som krævede et anderledes operationsforløb end normalt. Læs mere om Ozzys kastration her:

1. februar 2022


I starten af marts måned forventer vi at åbne vores nye katteinternat i Billund. Vi glæder os til snart at byde alle velkommen. Læs mere her om Billund internat her:

21. december 2021


Glem ikke din kat nytårsaften. Katte kan godt blive bange og få nytårsangst i forbindelse med al nytårsballaden. Se listen over ting som Kattens Værn anbefaler, at du er særligt opmærksom på

20. december 2021


Vil du vide mere om vilde katte i Danmark? Se med når TV2 LORRY tager med Kattens Værn på arbejde...

26. oktober 2021


De Sorte Kattes Dag er opfundet for at fejre de smukke, sorte katte. Formålet er også at sætte fokus på, at sorte katte er sværere at finde nye hjem til på internaterne, end katte af andre farver.
Læs mere om de dejlige sorte katte i denne nyhed.

20. oktober 2021


Ejeren af en fiskehal i Nordhavn havde ringet til Kattens Værn. Det havde nemlig taget overhånd med vildkatte på pladsen. Læs mere om katteinspektør Gitte og Internatsleder Rikkes tur til havnen.

18. oktober 2021


Facebook-konkurrencen om bedste hverdagsbilleder af privatejede katte er slut. Vi har samlet et lille udvalg af de dejlige katte. Se dem her.

Sider