fbpx Nyheder | Kattens værn

Nyhedsside top med SoMe-ikoner

Følg med i de seneste nyheder her

Du kan også følge med på de sociale medier:
     
26. oktober 2021


De Sorte Kattes Dag er opfundet for at fejre de smukke, sorte katte. Formålet er også at sætte fokus på, at sorte katte er sværere at finde nye hjem til på internaterne, end katte af andre farver.
Læs mere om de dejlige sorte katte i denne nyhed.

20. oktober 2021


Ejeren af en fiskehal i Nordhavn havde ringet til Kattens Værn. Det havde nemlig taget overhånd med vildkatte på pladsen. Læs mere om katteinspektør Gitte og Internatsleder Rikkes tur til havnen.

18. oktober 2021


Facebook-konkurrencen om bedste hverdagsbilleder af privatejede katte er slut. Vi har samlet et lille udvalg af de dejlige katte. Se dem her.

23. september 2021


15 flinke dyrlægestuderende har været på rundvisning hos Kattens Værn. Vi er glade for, at fremtidens dyrlæger kender til Kattens Værns arbejde med vildtlevende og herreløse katte.

6. september 2021


Dyrlæge Katrine Vedel har været dyrlæge i 15 år. Hun har altid holdt særligt af katte, og her kan du få et indblik i en dyrlæge med speciale i katte's dagligdag.

3. september 2021


I Aalborg var 33 katte blevet for meget af det gode for et par ved deres husstand. Kattens Værn tog ud for at hjælpe ejerne.

18. august 2021


Her kan du se de mange glade adoptions-familier, og ikke mindst de 32 dejlige katte, som nu kan se frem til et fantastisk katteliv.

16. juni 2021


Kathrine arbejder i Kattens Værns marketingafdeling. Hun vidste, da hun i februar 2021 blev ansat hos Kattens Værn, at jobbet var en absolut drøm.

4. juni 2021


Sara har specifikt valgt at arbejde med katte, som hun har en særlig interesse for:

"Det er oftest katte, der bliver svigtet og behandlet elendigt. Derfor giver det rigtig god mening for mig at bruge min tid hos Kattens Værn." Siger Sara blandt andet.

Sider