I 2021 åbner Kattens Værn et nyt internat i Billund!

En drøm går i opfyldelse
Senere på året åbner Kattens Værn også i Billund på Kløvervej 16. Det er en rigtig god placering i landet fordi, der er så mange katte og alt for få internater i Sydjylland. Længe har det været et ønske, bedre at kunne hjælpe kattene fra området. Det er en stor glæde for Kattens Værn, at det endelig bliver en realitet!

Renovering
De indvendige lokaler bliver renoverede og gjort i stand, så personalet får gode arbejdsvilkår. Bagved bygningen bliver udvendige katteløbegårde sat op i forlængelse af kattenes opholdsrum, og det omfangsrige haveareal bliver lavet om til en stort udemiljø hvor kattene kan boltre sig.
Der bliver plads til mellem 60-70 katte ad gangen, som kan gøres klar til at videreformidling til nye hjem.


Åbningsfest
Åbningsdatoen er endnu ikke fastsat, men vi forventer og håber på at være klar henover vinterhalvåret. Følg med her på siden og på vores sociale medier, hvor vi fortæller dig meget mere frem til åbningen.

Vil du hjælpe os med det nye internat?
Det er omkostningstungt at indrette et nyt internat, og Kattens Værn er dybt afhængige af hver en krone vi kan skaffe. Det er for, at kunne hjælpe så mange vilde og hjemløse katte som overhovedet muligt!

Har DU lyst til at give et bidrag til vores nye internat kan du gøre det på følgende måder: 

Hvis du selv har virksomhed eller kender nogen der har, som måske kunne være interesseret i at tegne et virksomhedssponsorat til internatet i Billund, kan vores fundraising manager Pia Borsdal kontaktes på pb@kattens-vaern. Vi er taknemmelige for hver en krone vi samler ind.