Hos Kattens Værn har vi også mærket ændringerne, som følge af Covid-19. Der har været langt større efterspørgsel på katte i 2020. Siddetiden har været markant kortere til stor glæde for katte, nye katteejere og medarbejdere. Som altid er det et velovervejet og grundig proces, når de helt rette hjem skal findes, og det har været en fornøjelse at møde så mange rare mennesker, der har tilbudt trygge hjem til internatskattene.

Hos Kattens Værn i Aalborg har medarbejdere, i forbindelse med den store lockdown i Nordjylland, kunnet berette om enkelte kolleger, der måtte blive hjemme som naturlig konsekvens af lukkede kommunegrænser.

På telefonerne har der ligeledes været særligt travlt. Kattens Værns administration har erfaret en stigning af telefonhenvendelser på over 20%! Det gør stor gavn, når omsorgsfulde borgere, tager sig tid til at videregive beskeder til Kattens Værn.

Som led i endnu et positivt tilbageblik, er langt flere vildtlevende og herreløse katte blevet genudsat, som følge af positive udredningsforløb med samarbejdsvillige rekvirenter. Det skaber glæde hos Kattens Værn når en ikke-socialiseret kat, kan vende tilbage til et liv uden fysiske gener.