fbpx Vilhelm | Kattens værn

Mød Vilhelm, Ungkat

Vilhelm har allerede fundet et godt hjem
Køn
Han
Alder
24. december 2020
Miljø
Hus/havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For mere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Vilhelm har løbet på egne poter i en landsby uden nogle, som ville kendes ved ham, så nu er tiden kommet til vi skal have fundet ham et dejligt hjem.

Når man først træder ind i rummet skal man lige spidse øjne for at finde ham - han er nemlig ikke den kat, som fylder mest i rummet, meget af tiden bruger han på at gemme sig bag kradsetræet eller under radiatoren.

Vilhelm har brug for nogle rolige personer omkring sig, som ikke er bange for at tage første initiativ og række hånden ud for at gramse på ham. 

Vi oplever en kat, som er begyndt at åbne sig og finde tillid til os og som bare rigtig gerne vil os tobenede. Han viser gerne hans taknemmelighed for en omgang kæl ved at vaske os og snige sig helt op i armene for at falde i søvn.  

OPDATERING: Vilhelm er i den grad kommet ud af hans skal og møder os gerne med en høj og klar vokal, hvor han proklamere at nu er herren altså klar til en omgang kæl og kærlighed. Han har fundet vej væk fra gulvet og ligger nu gerne højt oppe og observere, men er oppe og klar til social interageren i det øjeblik man træder ind af døren.