Isabella

Nysgerrig killing
hus-/havekat | gårdkat

INTERNAT

billund

HVIS DU VIL VIDE MERE OM KATTEN:
Ring 38 88 12 00, tryk 2 og vælg ovenstående internat
- alle hverdage ml 10:00 - 12:00

hunkat

Kattens fødselsdag:

07-05-2024

Beskrivelse af katten:

Isabella har været i pleje med sine kuldsøskende Ian, Isak, Isadora og Ivan hvor der har været større hund.

Plejemor siger om Isabella “Isabella: er lidt forsigtig af sig, men er slet ikke nervøs eller bange af sig. Hvis du nusser hende under hagen, nyder hun det ofte så meget at hun falder i søvn på dit skød. Hvis hun kan få lov til at ligge på dit armlæn i sofaen, og se fjernsyn med dig er hun solgt. Hun kan godt lide at sove i ske, såfremt hun får muligheden.”

Hun søger hjem med mulighed for at komme ud.

OPDATERING:
Det tog lidt tid for Isabella at falde til hos os, men nu møder der os en killing, som bare så gerne vil i kontakt med os to-benede.
Hun er en af de første til at løbe os i møde når vi træder ind på legestuen og hilser pænt på de andre killinger undervejs. Isabella er en utrolig kærlig sjæl, der elsker at få lidt alene tid og opmærksomhed. Desværre bliver hun tit overset inde i rummet, når de andre killinger kommer og stjæler fokus, Isabella er nemlig ret mild og blid og vil hellere trække sig, når der er for mange killinger, der prøver at få opmærksomhed.
Man skal dog ikke lade sig snyde for oplevelsen af hende, og kan man fange hende i solstrålerne ude i volieren vil man opleve en meget “zen” killing, med de fineste striber i den sorte pels.

Facebook