Katteklinik Billund

Den bedste behandling af din kat

Den årlige konsultation sikrer dig en sund og glad kat.

Vi anbefaler, at du en gang om året sørger for at din kat bliver vaccineret og får et helbredseftersyn. 

Ved en konsultation ser vi altid på din kats tænder, ører og generelle tilstand – og du fortæller os, om du har observeret noget særligt ved din kat, som undrer eller bekymrer dig.

Kommer du med et mere akut problem, sikrer vi altid, at din kat er i de bedste og rolige omgivelser for at skabe størst mulig tryghed for katten og for dig. På vores katteklinik håndterer vi dagligt små som store udfordringer – og altid i tæt dialog med dig som kattens ejer.

Tidsbestilling til klinikken på telefon 38 88 12 00 og tryk 3.

Telefontid: Man – tor kl 8:00 – 9:00 og 13:00 – 14:00.

Klinikken holder lukket om fredagen.

Se vores 2024 prisliste her.

Dyrlæge - Tommy

Tommy har været med fra opstarten af Billund Internat.

Han har stået for certificering af Katteklinikken Billund som Cat Friendly Clinic.
Tommy har arbejdet med smådyr siden 2003, deraf ni travle år i England på smådyrsklinik med deraf følgende stor kirurgisk og medicinsk erfaring.
Som en sidegevinst til internatet har Billund og omegn fået en dedikeret katteklinik og kattedyrlæge.

Motivationen ligger i at gøre det bedste for så mange katte som muligt, der ikke ellers har nogen der hjælper. Derfor er arbejdet med vildtlevende- og internatskatte meget tilfredsstillende.

På hjemmefronten har familien selv tre adopterede katte, tre hunde samt ænder og høns. Udover at passe haven og dyrene løber Tommy langdistance løb med flere af familiemedlemmerne samt engagerer sig i miljø og klimadebatten.

Veterinærsygeplejerske - Jannie

Jannie er udover at være internatleder også veterinærsygeplejerske.

Jannie er uddannet veterinærsygeplejerske i 2018 ved Klinik for mindre husdyr, Ringe Dyrehospital på Fyn. Derefter har hun fået bred erfaring gennem arbejdet på forskellige klinikker og hospitaler i Jylland.