Ledelse og bestyrelse

Therese Servé Wilbert, direktør

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 2003 og har som dyrlæge udelukkende beskæftiget mig med mindre husdyr. Jeg har stor interesse for kirurgi og tandsygdomme, og har arbejdet i dyrlægepraksis i mere end 15 år.
Men mest af alt brænder jeg for ledelse, et godt arbejdsmiljø og en coachende tilgang. Derfor bruger jeg meget af min hverdag på netop dette.
Jeg har arbejdet med dyreværn siden 2014 og nyder at gøre en forskel for mennesker og dyr, der har brug for hjælp. Jeg bidrager med viden til at fremme dansk dyrevelfærd gennem politisk arbejde og flere bestyrelsesposter bl.a. i DOSO (Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsorganisation).
Jeg er gift og har to drenge og en dejlig rød huskat – selvfølgelig fra Kattens Værn.

Kattens Værns bestyrelse

Jeg er indtrådt i Kattens Værns bestyrelse 2008 som suppleant, senere samme år valgt som formand bestyrelsen. Fra samme tidspunkt næstformand i Dyrenes Dags Komite, næstformand i DOSO, medlem af bestyrelsen i Det Danske Katteregister, samt bestyrelsesmedlem i en række fonde, der uddeler legater til danske dyreværnsforeninger. Tidligere har jeg været chefpolitiinspektør.

Jeg er næstformand i bestyrelsen og til daglig projektleder i pharmaindustrien, kattemor igennem 20 år og dyrevelfærds-passioneret; både når det gælder produktion-og kæledyr.

Jeg elsker Kattens Værns unikke approach til kattevelfærd og ønsker både gode praktiske og politiske løsninger for vildkatte og tamme katte.

Jeg er kasserer i bestyrelsen, hvor jeg har siddet siden 2020.
Til daglig er jeg familie- og arveretsadvokat.
Jeg vil gerne bidrage med min erfaring fra andet bestyrelsesarbejde og hjælpe med juridiske problemstillinger.
Jeg synes, det er interessant at få lov at være med til at udvikle og tegne en retning for Kattens Værn.

Jeg er advokat-sekretær og startede i Kattens Værn som frivillig i 2011 og blev året efter valgt ind i bestyrelsen.

Jeg er super glad for at være del af Kattens Værn, da jeg har et stort hjerte for kattene og Kattens Værn.