katteklinik

Katteklinik Aalborg

Den bedste behandling af din kat

Den årlige konsultation sikrer dig en sund og glad kat.

Vi anbefaler, at du en gang om året sørger for at din kat bliver vaccineret og får et helbredseftersyn. 

Ved en konsultation ser vi altid på din kats tænder, ører og generelle tilstand – og du fortæller os, om du har observeret noget særligt ved din kat, som undrer eller bekymrer dig.

Kommer du med et mere akut problem, sikrer vi altid, at din kat er i de bedste og rolige omgivelser for at skabe størst mulig tryghed for katten og for dig. På vores katteklinik håndterer vi dagligt små som store udfordringer – og altid i tæt dialog med dig som kattens ejer.

Kontakt vores katteklinik på telefon 38 88 12 00 og tryk 3.

Telefontid: Man – fre kl 8:30 – 9:30.

Klik her for Prisliste 2024

katteklinik

Dyrlæge - Lise

Lise er dyrlæge og blev ansat på katteklinikken ved Kattens Værn Aalborg i oktober 2022.

Hun har arbejdet i smådyrspraksis siden hun blev uddannet i 1997 og har i 2016 efteruddannet sig til fagdyrlæge indenfor hund/kat.

Lise er særligt interesseret i kattesygdomme, intern medicin samt tand- og hudsygdomme.

katteklinik

Veterinærsygeplejerske - Louise

Lige siden Louise blev færdiguddannet veterinærsygeplejerske i starten af 2022, har hun arbejdet hos Kattens Værn i Aalborg. Det var under elevperioden, på et større dyrehospital, hvor interessen og kærligheden for arbejdet med katte voksede. Louises særlige interesser er tandbehandling og adfærd hos familiedyr.

Som veterinærsygeplejerske er Louise i klinikken som assistent til dyrlægen i forbindelse med konsultationer, og når kattene på anden måde skal tilses eller behandles. 

Veterinærsygeplejerske - Celine

Celine er ud over at være internatsleder også uddannet veterinærsygeplejerske og har arbejdet otte år i smådyrspraksis, hvor hun særligt interesserede sig for laboratorie, tandbehandling, anæstesi og arbejdet med katte.

Celine assisterer derfor til daglig dyrlægen ved konsultationer, operationer og andre opgaver med kattene på klinikken.