Aalborg internat

Åbningstider og kontakt

Kattens Værn Aalborg
Struervej 80
9220 Aalborg Ø

Du kan ringe til os mandag – fredag mellem kl 10.00 – 12.00 på
tlf 38 88 12 00 – tryk 2 og vælg Aalborg internat

Du er også velkommen til at sende en e-mail på aalborg@kattens-vaern.dk

Af hensyn til kattene bedes du altid ringe og lave en aftale, inden du kommer forbi og ser vores katte til adoption.
Vi har åbent for adoption efter aftale:
Mandag – fredag kl 13.00 – 15.30
Lørdag og søndag åbent efter aftale.

Find os på Google maps.

Katte til adoption

Find din nye kat her i Aalborg internat.

Vi har altid en masse dejlige katte – både voksne og killinger til adoption.

Se alle de katte vi har på internatet ved at læse mere på adoptionssiden.

Klik dig videre her.

Plejefamilier søges

Vores plejefamilier tager vare på missemødre og killinger, indtil de bliver 12 uger gamle.
De små killinger er noget af det mest nuttede, der findes. De er også sårbare og kræver omsorg for at blive vant til at være en del af en familie.
Det er en enestående oplevelse at være plejefamilie for en eller flere killinger, for det er her, at grunden lægges til deres muligheder for at blive adopteret af en kærlig familie.

Vi søger altid nye plejefamilier – hvis du er interesseret, kan du skrive en mail til os på aalborg@kattens-vaern.dk

Kattene nyder løbegårdene

Vi har fem løbegårde på i alt 70 m2 forbundet til internatet via døre og kattelemme fra rummene.

De bliver flittigt brugt af vores katte året rundt. Om sommeren er kattene især meget ude, hvor de kigger på fugle, fanger insekter, tager lur i solen og følger med i alle vores gøremål rundt om bygningen. Der er plantet kattevenlige planter og træer ved alle løbegårdene, som giver masser af liv og dufte til kattene.

Katteklinik

Katteklinikken sikrer sundhed hos internatets katte

Vi er naturligvis specialister i katte og giver kattene på internatet den bedste behandling, så du kan være sikker på at få en frisk kat med hjem, når du adopterer fra os.

Mød vores dyrlæge og veterinærsygeplejerske her.

Butik med alt til katten

I butikken finder du foder, legetøj og praktiske ting til dig og din kat.

Vi har specialfoder fra Royal Canin til alle typer af katte – og et dygtigt personale, der kan rådgive dig professionelt.

Har din kat brug for kradsetræer, aktivitetslegetøj, madskåle eller andre ting, så kig ind!

Bliv medlem af Kattens Værn og få 10% på dine indkøb – læs mere om dine fordele her.

At arbejde som frivillig

Kunne du tænke dig at hjælpe os med kattene som frivillig?

Vores dygtige og engagerede frivillige hjælper os med rengøring, oprydning og kattenus.
Hvis du er interesseret i at blive frivillig på internatet, kan du skrive til os med en kort beskrivelse af dig selv og sende den til vores e-mail: aalborg@kattens-vaern.dk

Mød os på internatet

internat

Min tilknytning til Kattens Værn startede i 2013, hvor jeg var ansat som weekendvagt i et års tid.
Efterfølgende uddannede jeg mig til veterinærsygeplejerske og min store interesse for katte ledte mig så retur til Kattens Værn, hvor jeg tiltrådte som internatsleder i Aalborg i marts 2022.

katte internat aalborg

Jeg startede hos Kattens Værn i 2022, efter jeg blev færdiguddannet veterinærsygeplejerske. En af mine helt store faglige interesser er adfærd hos familiedyr. Så her på internatet gør jeg en stor dyd ud af at give kattene så godt et ophold som muligt. Samtidig nyder jeg at formidle kattene videre til nye fantastiske hjem.
Privat bor jeg sammen med Max – en Cavalier King Charles Spaniel fra 2022. Vi er tit at finde enten i skoven eller på træningspladsen.

Jeg har arbejdet hos Kattens Værn i halvandet år, og elsker at bruge min tid ved siden af studiet på at hjælpe hjemløse katte med at finde deres drømmefamilie.

Tilbage i sommeren 2017 startede jeg som frivillig hos Kattens Værn. Efter kort tid blev jeg aktiv som plejefamilie og ansat som weekendpersonale ved siden af mit studie.

Da jeg afsluttede mit studie i 2019, måtte jeg desværre stoppe ved internatet. Gennem tiden har jeg fortsat som frivillig og plejefamilie, og derved haft kontakt til internatet.

Det var svært for mig at slippe den daglige gang på internatet, så det var ikke en svær beslutning, da jeg fik tilbudt en fastansættelse, hvilket gør, at jeg til hverdag får lov at møde glad og stolt ind på arbejde.

Jeg har arbejdet hos Kattens Værn i snart to år og brænder for at gøre en forskel for kattene ved siden af mit studie. Jeg har selv kat fra et internat og forstår derfor vigtigheden af at give hjemløse katte en ekstra chance.

Min stilling hos Kattens Værn grunder i, at Kattens Værn har behagelige omgivelser med høj professionalisme, som jeg elsker at være en del af. På Kattens Værn udvikler man sine kompetencer hele tiden, som gør vi har en stor erfaring og interesse i at hjælpe så mange katte som muligt. Jeg stræber altid efter at øge min viden endnu mere, samt at arbejde med katte med vidt forskellige baggrunde. Derudover er det en stor ære at glæde andre husstande med et nyt familiemedlem.