NYHEDER fra Kattens Værn

Kæledyrsmesse i Varde

I lørdags - den 13. maj - var vi fra internatet i Billund til Kæledyrsmesse ved Anicura Dyrehospital i Varde sammen med en række andre udstillere.

Der var mange besøgende, som var meget interesseret i vores arbejde med tilløbende katte og vores håndtering heraf. 

Vi havde valgt at have lidt fokus på aktivering af katte for et sundt mentalt helbred, og det tog folk rigtig godt i mod. Derudover var vi klar med Følekasse, Navnepostkasse og Kattebakkeleg. 

I følekassen var der tre ting, som gæsten skulle gætte. Der var ingen vildkatte i kassen – men derimod en mekanisk sprællefisk (!), en skål med tørfoder og noget kattelegetøj. Hvis man gættede rigtigt, kunne man være med i konkurrencen om flotte præmier.

Navnekassen gik ud på, at gæsterne kunne foreslå navne til de kommende internatskatte – helt fantastisk at se folk gå så meget op i det, og vi fik mange gode forslag!

Endelig var mange børn forbi kattebakken og hjælpe til med at fjerne det man nu har i en kattebakke (ikke helt den ægte vare) – og som belønning for det gode arbejde fik de en slikkepind og en Pixibog med Katten Verner.

Gæsterne kunne også komme på rundvisning på dyrehospitalet, og der var også bamsehospital, hvor børn kunne komme med deres bamser og få dem undersøgt og eventuelt lagt en forbinding.

Alt i alt en dejlig dag i Varde med både rådgivning, information og hyggesnak.

    Facebook
    LinkedIn
    Email