NYHEDER fra Kattens Værn

KATTENS UGE 39: Spilleglad sponsorstøtte

Igen i år har vi et samarbejde med Spilforsyningen.dk, der i hele UGE 39 (25. september - 1. oktober) donerer et beløb, når du køber spil hos dem og indtaster koden "KATTENS".

I flere år har vi samarbejdet med Spilforsyningen i Aalborg om Kattens uge 39. Oprindeligt skete det på baggrund af en henvendelse fra dem, da de udover at være spilleglade også rummer en masse katteglæde!

De har konstateret, at samarbejdet har betydning for deres virksomhed. Positive kommentarer fra kunderne, og naturligvis også en mulighed for at vise produkter og passion på en anden måde, er med til at skabe og udbygge deres særdeles gode image.

Win-win-win-situation

For Kattens Værn betyder samarbejdet, at vi modtager en donation på 10% af det beløb, kunden handler for, når de indtaster koden i forbindelse med bestillingen. Det er således gratis for kunderne, giver positive kunder til Spilforsyningen – og vores katte får en flot håndsrækning i det daglige arbejde.   

Så hvis du elsker at spille sjove og gode brætspil med familien – så er her muligheden for at gøre noget godt for de hjemløse og vildtlevende katte, uden at det koster dig noget!

Vi håber, du er glad for spil og for katte!

Her kan du læse en artikel om samarbejdet med Spilforsyningen.

Klik her, hvis du vil se udvalget af spil!

  • 18/09/2023
Facebook
LinkedIn
Email