NYHEDER fra Kattens Værn

Naturmødet – dyrevelfærd og naturdebat

Vi deltager med DOSO for at fremme budskabet om bedre dyrevelfærd for alle arter, og for at højne kattens lave status.

Naturmødet 2023 i Hirtshals er et årligt nationalt folkemøde om og i naturen, hvor Hirtshals gennem tre dage omdannes til epicenter for dansk naturdebat og naturoplevelser.

Det er Naturmødets formål at være en demokratisk platform, hvor beslutningstagere, professionelle og borgere årligt mødes i dialog om biodiversitet og naturforvaltning. Med et politisk, fagligt og folkeligt fokus vil vi fejre, forandre og forstærke danskernes forhold til og udnyttelse af naturen.

Vi deltager med DOSO, der er Dyrevelfærdsorganisationernes Samarbejdsorganisation, for at fremme budskabet om bedre dyrevelfærd for alle arter, og for at højne kattens stadig lave status. 

Vi får talt med alle mulige og positive mennesker fra skolebørn til pensionister, der interesserer sig for dyr og dyrevelfærd. Alt, der handler om dyr, interesserer dem. Børnene vil helst snakke om det søde og nuttede, og de voksne vil gerne tale om, hvordan vi løser problemerne med de mange herreløse katte. Det varmer at møde så meget interesse for dyrevelfærd – og ikke mindst for vores arbejde med de herreløse katte.

Vi var i Radio Skaga i går, og det var både en sjov og god oplevelse. Vores direktør Therese Wilbert er yderligere blevet fortovsmaler – hun har tegnet en fisk på fortovet i en sjov konkurrence, hvor den i bobler siger: “”Katte er søde!”. Hvordan det gik i konkurrencen, ved vi ikke i skrivende stund.

Se flere nyheder fra Kattens Værn.

    Facebook
    LinkedIn
    Email