NYHEDER fra Kattens Værn

Samarbejde med vækstpotentiale

Til vores internat i Ringsted er der bygget en stor løbegård til alle kattene, så de sikkert og trygt kan nyde den friske luft, solen og nye indtryk. Hele løbegården er omkranset af en 18 meter lang plantekasse.

I forbindelse med tilplantningen af løbegården fik vi inspiration og gode råd fra Plantorama i Vallensbæk. Oveni det hele fik vi alt serveret til en meget fordøjelig pris til glæde for kattene på internatet.

Formålet med beplantningen er at skabe et godt miljø for kattene med hygge og skygge udover, at det visuelt ser flot ud, når folk besøger internatet.

Vi blev hurtigt enige om, at kirsebærlaurbær af typen Genolia ville egne sig godt til stedet. Planten er stedsegrøn med store, flotte og blanke blade og er forholdsvis let at holde. Plantorama sørgede for levering af jord til kasserne i første omgang, så vi kunne komme i gang, inden de i anden omgang leverede planter og dækbark etc.

Både personale og frivillige var uvurderlige i processen med etablering og beplantning, og alle kan nu stolt fremvise det flotte, grønne resultat. På det store billede ydes der en stor indsats af Mogens og Kaare, der som frivillige altid er klar med en ekstra hånd.

Caféen i Plantorama Vallensbæk

Hvis du besøger det hyggelige caféområde i Plantorama i Vallensbæk, kan du se en anden dimension af vores samarbejde, da vi har diverse materialer om Kattens Værn liggende, som man kan læse i, mens man nyder en kop kaffe.

Vi er meget taknemmelige for det gode samarbejde med Plantorama!

  • 20/10/20232023
Facebook
LinkedIn
Email