NYHEDER fra Kattens Værn

Sikken åbning af Ringsted internat!

Lørdag den 29. april åbnede vi vores helt nye og flotte internat i Ringsted – og det blev en rigtig dejlig dag for alle.

Vi havde annonceret åbningen til klokken 10, og på det tidspunkt stod der allerede forventningsfulde gæster udenfor. Klokken 10 trådte bestyrelsesformand Mogens Wilbert frem sammen med 1. viceborgmester Lotte Birkestrøm, der fik æren af at klippe båndet over, så internatet officielt blev åbnet.

De mange gæster strømmede ind og fik set de meget fine forhold for kattene. Endnu var der ikke så mange katte – men der har været en del indfangningssager i Ringsted over det seneste år og samtidig står vi overfor killingesæsonen, så vi forventer, at internatet snart vil blive fyldt af søde katte til adoption.

 Der var rig mulighed for at tale med både personalet på internatet og katteinspektørerne, der indfanger de vildtlevende og herreløse katte. Derudover var der et hyggeligt kreativt hjørne, hvor især det unge publikum kunne lave legetøj til kattene og en flittigt besøgt hoppeborg.

Lotte Birkestrøm holdt en tale, hvor hun fremhævede det gode samarbejde med Ringsted kommune og i øvrigt glædede sig over, at Kattens Værn nu var kommet til byen.

Gæsterne blev beværtet med både kage og kaffe og kunne nyde det meget fine forårsvejr.

Tusind tak til alle fremmødte – vi glæder os til mange gode katteoplevelser i fremtiden i Ringsted.

    Facebook
    LinkedIn
    Email