NYHEDER fra Kattens Værn

Petnet

Udluftning er godt – men sørg for at katten ikke kan falde ud ad vinduet.

Vi har nok alle hørt historier om en kat, der faldt fra tredje sal og heldigvis klarede sig. Men mon ikke at både katten og dens ejer helst havde været fri for den oplevelse?

Vi har i vores internat i Billund et par gange haft frække katte, der lige har set sit snit til at komme ud og opleve verden, når der er blevet luftet ud i sommervarmen. Det sker jo typisk ved, at kattene sidder på lur ved døren og lige smutter ud i kontorområdet med de åbne vinduer, når en medarbejder skal ind og fodre dem eller gøre rent.

Vi har derfor haft firmaet Fluenet.dk til at opsætte deres kattesikre Petnet i vinduerne, så vi nu kan lufte ud uden at bekymre os om de små flugtkonger. Petnet er en virkelig god løsning, da nettet er i en kraftig kvalitet, og opsætningen er tilpasset netop dine vinduer eller døre.

Hvis du bor i lejlighed og måske har altan, er løsningen virkelig anbefalelsesværdig. Da katte af natur er nysgerrige på, hvad der foregår udenfor vinduet og yderligere tiltrækkes af solens varme, er netop vindueskarmen og altanen et populært sted for katten. Yderligere er katte jo (over-)modige dyr, som udfordrer alle små åbninger, de kan smyge sig igennem – uden altid helt at kunne overskue konsekvenserne.

Fluenet.dk tilbyder at komme ud og lave en gratis og uforpligtende opmåling af de områder, du gerne vil have sikret. Du modtager med det samme et tilbud på opsætning af nettet, så du kan få et hjem, der er helt trygt for din kat – også på de varme sommerdage.

Vi har i vores internater små prøver af nettet, som du er velkommen til at komme og se nærmere på.

FAKTABOKS

Læs mere på fluenet.dk og søg på Petnet.

Du kan også kontakte dem på email kontakt@fluenet.dk eller telefon 98 54 43 11

 

    Facebook
    LinkedIn
    Email